مقاله قابلیت تعقیب هوشمند (Smart Tracking )

مقاله قابلیت تعقیب هوشمند (Smart Tracking  )

مقاله قابلیت تعقیب هوشمند (Smart Tracking )

یکی از فناوری‌های جدید با نام قابلیت ( ( Smart Tracking یا ردیابی هوشمند شناخته میشود. این فناوری به میزان قابل توجهی میتوان اثربخشی سیستم‌های امنیتی و نظارتی را ارتقاء دهد و برای مثال در مکان‌هایی که رفت و آمدهای گاه به گاه اتفاق می‌افتد. این سیستم میتواند بدون نیاز به نیروی انسانی هشدارهای امنیتی را به مسئولان ارائه کند.
1402/3/3
0 نظر

این ویژگی توانایی تشخیص حرکت اجسام مانند افراد، وسیله نقلیه و... را دارد و به شکل خودکار عملیات تعقیب سوژه را در یک محدوده از پیش تعیین شده انجام میدهد در دوربین های نسل جدیدتر این فناوری توانایی تشخیص چهره و تمایز سوژه‌ها از یکدیگر را نیز دارد. برای مثال دوربین میتواند شی متحرک را تشخیص دهد و مشخص کند که یک انسان است یا وسیله نقلیه یا حیوان و سپس با فناوری تشخیص چهره میتواند اطلاعت فرد موردنظر را نیز به مسئولان ارائه کند.

 کاربردها و مزایای دوربین‌های (Smart Tracking  )

با قابلیت تعقیب هوشمند میتوان در بسیاری از سیستم‌های نظارت تصویری با ابعاد وسیع استفاده نمود:

از فناوری Smart Tracking در دوربین‌های مداربسته در بسیاری از اماکن عمومی شهری و بین‌شهری که نیاز به مراقبت 24ساعته دارند تا امنیت این مکان‌ها تأمین شود، به شکل گسترده در سرتاسر جهان استفاده میشود. برای مثال از این فناوری در ایستگاه‌های قطار، فرودگاه‌ها، پارک‌ها و جنگل‌ها، ورزشگاه‌ها و... استفاده گسترده میشود.

تعقیب هوشمند و کارآمد سوژه‌های متحرک

 نظارت و ثبت فعالیت‌های مربوط به سوژه‌های مختلف

زوم اپتیکال برای حفظ وضوح تصاویر

میزان Sensivity قابل تنظیم و حالت‌های مختلف ردیابی

 دارای قابلیت تشخیص حرکت ( Motion Detection )

 عدم نیاز به نصب چندین دوربین در نقاط مختلف پروژه

الگوریتم عملکرد            

دوربین‌های مداربسته گردان که قابلیت تعقیب هوشمند دارند از الگوریتم‌های هوشمند مصنوعی استفاده میکنند که توانایی تجزیه و تحلیل هر فریم از تصویر را دارند. در چنین دوربین‌هایی هم امکان استفاده از ماوس و انتخاب دقیق سوژه برای

 

 ردیابی خودکار وجود دارد.

 روش Manual  یا دستی:

در این حالت به صورت دستی میتوانید سوژه موردنظر را برای دوربین تعریف نمایید. سپس دوربین به صورت خودکار در بازه دید خود به تعقیب سوژه میپردازد.

فعال شدن خودکار در صورت عبور سوژه از خط ( Line Crossing Trigger ):

در این حالت میتوانید خطی فرضی را تععین کرده، که در زمان عبور سوژه‌(ها) از این خط، دوربین به طور خودکارفعال شده و در محدوده نظارتی خود آن را تعقیب مینماید.

فعال شدن در صورت ورود یا خروج سوژه از یک منطقه (Region Entrance/Exiting Trigger )

در این حالت میتوانید بجای کشیدن یک خط فرضی، یک ناحیه مجازی را برای دوربین معین نمایید. بدین ترتیب با ورود یا خروج سوژه مورد نظر به این منطقه، دوربین آن را ردیابی میکند.

تشخیص اشیاء رها شده در محل ( Unattended Baggage Trigger ):

در این حالت دوربین میتواند اجسامی را که به مدت طولانی در یک مکان عمومی رها شده‌اند شناسایی نموده و محل آن را به صورت دقیق در تصاویر نشان دهد.  از این روش معمولا برای مکان‌های عمومی پرتردد مانند ایستگاه‌های مترو، قطارها و یا فرودگاه‌ها به منظور شناسایی عوامل خرابکارییا بمب گذاری استفاده میگردد.

تشخیص حذف اشیاء از تصویر (Object Removal Trigger ):

در این حالت دوربین نسبت به حذف یک جسم ثابت در محیط حساس بوده و میتواند آن زا تشخیص میدهد. این قابلیت برای مکان‌هایی از جمله موزه‌ها که دارای اشیاء حساس، ثابت و قیمتی هستند مناسب است.

 

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر